Regional Transport Accessibility Workshop Agenda

Date: 3 September 2021
Time: 10am to 12.45pm     
Location: Zoom 
Chair: David Simmonds, Director Transport Accessibility and Inclusion, Policy and Reform
Key speakers: Kevin Murfitt, Acting Chair Accessible Transport Advisory Committee
Facilitators: Zack Alcott and Courtney Mahon from Get Skilled Access 
Sponsors: ATAC Committee Members

Time Item Presenter Duration 
10am Welcome David Simmonds 5 mins
10.05am Introduction and overview 
Instructions for first breakout sessions
Kevin Murfitt 
Zack Alcott and Courtney Mahon 
10 mins 
Participants will be randomly allocated into two groups. Group discussions will run for 30 minutes each.
10.15am

Breakout sessions:
Service delivery
System assets

Zack Alcott and Courtney Mahon 30 mins 
10.45am  Break 10 minutes
10.55am  Instructions for second breakout session David Simmonds  5 mins 
Participants will be randomly allocated into two groups. Group discussions will run for 30 minutes each.
11am 

Breakout sessions:
Transport models
Whole-of-journey accessibility

Zack Alcott and Courtney Mahon   30 mins 
11.30am  Break 5 minutes 
11.35am  Facilitators to present summary of discussion on each of the four themes Zack Alcott and Courtney Mahon 40 mins 
12.15pm  Break 5 minutes
12.20pm 

Q&A session:
Chance to ask questions
Ensure comfort with outcomes
Explain next steps 

David Simmonds and Kevin Murfitt  20 mins 
12.40pm Thank you and close David Simmons 5 mins